Najnovšie recenzie zo sekcie Detské benzínové vozidlá
Minicross MiniRocket Thunder Deluxe 49ccm Zelený
Pridané: 1. decembra 2024
(naposledy upravené 1. decembra 2024)
Zakúpený v Rocketmotors.sk
- Komunikácia spätná väzba od obchodu výborná
- Motorka prišla do 5 dní
Popis motorky nesedí so skutočnosťou (parametre sú nespravne) inak motorka sedí podľa obrázku. Syn bol spokojný uvidíme časom.
Vyššia cena ako u dvojtaktu! Krásny chod 4taktneho motora! Ľahšie ovládanie. štartovanie motora. štartuje na dotyk. Celkom dobra kvalita opracovania! Zatiaľ najazdené len cca. 3hodinky! Uvidíme dlhodobo koľko vydrží!
- len pre zdatnych mechanikov
- dorob doma
- servis nutny
sikovne pre deti narocne pre rodicov
Ja a syn sme nadseny.Velmi pekna motorka krajsia v skutocnosti ako na fotke.Jazdne vlastnosti zatial nepoznam kedze este nebola v terene.
- Spokojný
Spokojnosť
Je to super hracka pre maleho chlapca
- Super cena
- Aj to ide celkom fajn (malý 6rocny sa teší)
- Malá spotreba
- Hluk tak akurát
- Minimálna montáž (akurát treba všetko skontrolovať a doladiť nastaviť brzdy reťaz atď)
- Manuál len v cudzom jazyku.. neviem kde presne sa nastavuje obmedzovač atď
- Zadne koleso mierne vyosene
- Tovar mi bol doručený pokazený.drzy predajca
- Super detská hračka :) ! lepšie ako elektrická štvorkolka ktorá sa rýchlo vybíja. A hlavne ju netreba vybitú vláčiť z veľkej dialky.
- Jednoduché ovládanie, bezpečnostná poistka na vypnutie motora, a nastavenie obmedzovača rýchlosti.
- Je ku nej kopec dostupných náhradných dielov.
Tazko mozem ohodnotit produkt z osobnej skusenosti, ked vsetko co je na domene tocopotrebujes.sk na sklade, tak v skutocnosti ns sklade nie je. Pri takychto podvodnikoch znovu stracsm doveru takych stranok ako heureka.sk pretoze vobec nemaju preverenych ludi ci firmy co cez nich nieco ponukaju. Nie je normalne aby som chcel zsplstit tisic eur cash a vybral si snad uz piatu stvorkolku co som nasiel na heureka a ponuka ju subjekt tocopotrebujes.sk a uvadzs ze na sklade a realita je taka, ze nema ani jednu z tych stvorkoliek. O com to potom je? Preto chcem informovat aj oststnych kto by si nie co chcel kupit cez tuto domenu, ze vsetko je uplne klamstvo a nerozumiem, ze este dnes v dnesnej dobe dovoli heureka.sk aby taketo spolocnosti vobec boli prezrntovane cez heureku. Len som zbytocne stracal cas
- Skvela zabava pre deti
Odporucam velmi sikovna motorecka no treba dokupit chranice a prilbu nato nezabudat.
Odporúčam vymeniť tesniacu gumičku vo ventile prívodu paliva,nakoĺko sa po prvom použití rozpadne a žmolky upchajú ventil.motor potom neštartuje.ja som na to prišiel hneď lebo som mechanik,ale laik to hneď pošle na reklamáciu kvóli 2centom a neschopnosti nájsť chybu.je to asi výrobná vada ktorá a dá odstrániť zámenou za kvalitnejšie tesnenie 2cent.inak spokojnosť
- super cena, fajn kvalita, dieta je nadsene a jazdi denne na tom.
- nevie sa rozbehnut do kopca, pravdepodobne klzava spojka to zapricinuje. ale po rozbehu zdola aj kopec.
- Popici personal
- Zatiaľ nevieme nebola odskúšaná